Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Alelumum mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hatır denetleme edilmelidir. 

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, autarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı keskin ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve kolayca hüsran görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Rastgele bir zayi veya bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul emtia ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde yaşayan hayatiyetliları da unutmamak lüzumlu. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu makaslamaklar ciddi durumların hız göstericisidir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine bariyer olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıkan esrarın ve erdemli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için kapının sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Kanatlar içinde yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page